úterý 2. července 2013

Ssssssss ssérum s hadím jedem rozjasňuje!

Nedávno jsem psala o krému s hlemýždím slizem, dnes pro změnu přináším článek o séru, které obsahuje hadí jed, i když ne tak docela... 
Na krabičce se píše, že sérum je založeno na syntetizovaném polypeptidu, který je chemicky stejný jako polypeptid extrahovaný z jedu zmijí (konkrétně Tropidolaemus wagleri). Klinické studie prý prokázaly, že zmenšuje hloubku i těch nejhlubších vrásek, protože zabraňuje svalové kontrakci. A pak obsahuje ještě řadu dalších látek (jako například klasiku - kyselinu hyalurunovou, koenzym Q 10, kolagen i elastin), které mají zvyšovat účinky séra.
Ať je tam cokoliv, sérum je příjemné a ideální pod make-up, protože nenechává vůbec žádný film. Na krabičce je, že může být používáno před společenskými akcemi, kde chceme, aby naše pleť byla rozzářená. A právě tak ho používám nejvíc.


Sérum moc hezky voní a díky pumpičce se dobře dávkuje - stačí ho totiž maličko. U krémů v tubičce (třeba na ruce) mám problém, že si vždycky dám na ruku moc a pak nevím co s tím...  a hlavně je krém hodně brzy vypotřebovaný. Tady stačí dvakrát zmáčknout a je to.
Vzhledem k ceně je pravda, že jde o trošku dražší péči o pleť, ale je opravdu příjemný a doufám, že aspoň trochu oddálí ty hluboké vrásky, proti kterým má bojovat. Koupit ho můžete třeba na e-shopu krasa.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...